Снимка: БулфотоПо-добре е Борисов да не бъде премиер, дори и

...
Снимка: БулфотоПо-добре е Борисов да не бъде премиер, дори и
Коментари Харесай

Първанов: По-добре е Борисов да не бъде премиер, дори и при успех. ГЕРБ трябва да е на резервната скамейка

Снимка: Булфото

" По-добре е Борисов да не бъде министър председател, даже и при триумф ". Това съобщи някогашният президент Георги Първанов пред.

" Съветът ми към Румен Радев е да бъде добър медиатор в политическия разговор за образуване на идващото държавно управление в името на националните цели, не самоцелно. Но с държанието си той към този момент взриви доста от мостовете за това ", счита той.

„ Твърде доста тежки думи се изрекоха сред двете страни на „ Дондуков “. Не е единствено вдигнатият пестник, той въплъщаваше една неотстъпчивост. Сега в това надговорване не може да има печеливш, ще изгубят и двете страни “, предвижда той в изявление за " 24 часа ".

Първанов чака проблеми след края на парламентарните избори, в случай че не може да се сформира кабинет. Не изключва опцията за избори 2 в 1 дружно с президентските. Според него би трябвало да се внимава с разпиляването на вота вляво.

„ Вече съм казвал, че е по-добре Борисов да не бъде министър председател, даже и при триумф, тъй като ще загуби още повече. Смятам, че е по-добре ГЕРБ да постои на аварийна пейка през идващите години “, разяснява още президентът.

По думите на Първанов има три центъра = Българска социалистическа партия, Мая Манолова и АБВ.

Говорейки за АБВ, президентът сподели, че не утвърждава номинацията на доцент Атанас Мангъров за народен представител.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР