Снимка БулфотоНе мога да гадая какво е имал предвид Бойко

...
Снимка БулфотоНе мога да гадая какво е имал предвид Бойко
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ е категоричен: Борисов има информация, че със сделката за ЧЕЗ се цели дестабилизация на правителството

Снимка Булфото

" Не мога да предсказвам какво е имал поради Бойко Борисов и очевидно той е имал информация, че някой желае да смъкна държавното управление ", сподели в предаването " Денят онлайн " по Канал 3 депутатът от ГЕРБ Юлиан Ангелов.

" Той желае да види какво е желало да се направи със договорката за ЧЕЗ. Аз имам вяра, че истината ще излезе нескрито и ще бъдат направени избраните инспекции. Напрежението ескалира, тъй като претендентите са ясни от дълго време. Ако е имало терзания можеха те да бъдат изказани още преди време.  Нашето предложение е тази договорка да мине и през КЕВР и в случай че заплашва сигурността на страната да бъде прекъсната ", сподели още той.

Александър Симов от Българска социалистическа партия пък беше безапелационен: " Това, което Борисов твърди през днешния ден е скандално. Той твърди, че хората, които излязоха през 2013-та принадлежат на някой. Ако ще се връщаме натам- дано да напомня, че той разгласи, че лишава лиценза на ЧЕЗ и след това се отхвърли, че това не съществува.  Според мен еволюцията на Борисов е забавна, от събота до в този момент. Сега декларира, че някой желае да дестабилизира страната. Хората, които бяха тогава на улицата не бяха за събаряне на държавното управление, а за цената на тока. Скандалът стартира от това, че Гинка е близка до енергийния министър и тук идва въпроса за какво не е проверявана договорката ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР