Снимка БулфотоХаресва ми повече бюджетът на правителството от бюджета на

...
Снимка БулфотоХаресва ми повече бюджетът на правителството от бюджета на
Коментари Харесай

Николай Василев: Бюджетът на правителството е по-добър от бюджета на БСП, спор няма

Снимка Булфото

" Харесва ми повече бюджетът на държавното управление от бюджета на Българска социалистическа партия. Сега сме във фаза на икономическото развиване, където новините са положителни ", разгласи някогашният вицепремиер Николай Василев в предаването " Лице в лице " по Би Ти Ви, представен от Пик.  Според него било доста неприятно да се приказва срещу плоския налог. Защото сме щели да имаме по-малко налози и непознатите вложения внезапно щели да спаднат. Най-добрата данъчна система в Европа била българската. Затова било неприятно да я разрушаванаме.

" Това е обществен бюджет. Не съм сигурен, че министрите ще получат голямо нарастване. Като цяло в обществения бранш има повишение на заплатите. В България междинната заплата се подвига всяка година. Позитив на бюджета е неувеличението на налозите, това е оценката. Най-добрата вест за България е, че не пипат налозите ", разясни Василев.

Болниците трябвало да бъдат търговски сдружения и множеството да са частни. Както супермаркетите, по този начин и здравните заведения трябвало да не са държавни. Така щели да работят по-добре. 

Най-важното в страната е да подкрепим раждането на повече деца. Мощна финансова поддръжка за хора, които са добре образовани и работят. Това се прави в Унгария и има резултати ", сподели Николай Василев.  

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР