Снимка: БулфотоАз съм винаги на работа и идвам където ме

...
Снимка: БулфотоАз съм винаги на работа и идвам където ме
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Аз съм винаги на работа и идвам където ме повикат

Снимка: Булфото

" Аз съм постоянно на работа и пристигам където ме повикат ". Това съобщи във връзка отпуската на Бойко Борисов вицепремиерът Томислав Дончев. Думите му са след консутлатцията на ГЕРБ при президента Румен Радев.

" Проведохме почтен и градивен диалог за това, което следва. ГЕРБ е първа политическа мощ на избори, които никой не е оспорил, че са почтени и демократични. Изразихме своята отговорност, когато президентът ни даде мандат, да излъчим министерски съвет ", сподели Десислава Атанасова.

" Ако имаше тематика, която беше обект на консенсус е, че България би трябвало да има работещо държавно управление със солидна парламентарна поддръжка. Тук не може да ни заподозрете в политически нарцисизъм, тъй като би трябвало да има държавно управление и има решения, които би трябвало  да се вземат ", добави Дончев.

Относно Плана за възобновяване той разяснява, че е станал на обект на политическа съпротива. " Аз бидейки в оставка няма по какъв начин да внеса проект, щом има различни проекти ", сподели още вицепремиерът в оставка.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР