Снимка: Булфото, архивЗа първи път от началото на протестите няма

...
Снимка: Булфото, архивЗа първи път от началото на протестите няма
Коментари Харесай

За първи път: Без политици в Панорама тази вечер. Сред гостите ще е и Арман Бабикян

Снимка: Булфото, списък

За първи път от началото на митингите няма да има нито един политик в предаването " Панорама " довечера. Това се случва, откакто в няколко следващи петъка имаше обстановки на повишаване на напрежението пред Българска национална телевизия, когато протестиращи причакваха посетители, излризащи от студиото на Бойко Василев. Тази вечер е ден №100 на митингите.

Тази вечер в студиото ще бъде един от уредниците на митингите - Арман Бабикян от " Отровното трио ", политолозите Димитър Ганев и Първан Симеонов, доцент Наум Кайчев и Любен Дилов-син.

Досега деятели на " Боец ", " Правосъдие за всеки " и " Демократична България " на пет пъти блокираха постройката в опит да осуетят напускането на посетители на предаването, написа Tribune.bg. Първият път ръководителят на групата на ГЕРБ в Народното събрание Даниела Дариткова и водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова чакаха повече от час, преди да бъдат изведени с полиция. По същия метод се наложи да изоставен общественият министър Деница Сачева и здравният министър Костадин Ангелов. Следващата седмица правосъдният министър Десислава Ахладова съумя да финтира причакалите я стачкуващи, само че предишния петък евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков реши да се изправи лице в лице с недоволните и се наложи да бъде извеждан с полицейска кола, съобщи dir.bg.

Водещият на " Панорама " Бойко Василев порица обществено офанзивите към гостите на предаването му, само че все пак случаите продължиха. 

Часове преди следващото издание на така наречен въстание недоволните от държавното управление излязоха на митинг за 99-и следващ митинг. Исканията им остават същите - оставка на държавното управление и основния прокурор, както и машинно гласоподаване. Демонстрацията бе наречена подготовка за утрешното всеобщо събитие. Организаторите молиха за всеобщо присъединение към митинга и оповестиха, че ще има " неприятна изненада " за ръководещите.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР