Снимка Булфото, архивВсеки ден ще бъда в парламента и каквото

...
Снимка Булфото, архивВсеки ден ще бъда в парламента и каквото
Коментари Харесай

Пеевски: Всеки ден ще съм в парламента, почвам с разкритията

Снимка Булфото, списък

Всеки ден ще бъда в Народното събрание и каквото има да разгадавам ще го разгадавам всеки ден. Това съобщи лидерът на листите на Движение за права и свободи във Велико Търново и в Благоевград Делян Пеевски пред Симон Милков – локален публицист от Велико Търново. Интервюто бе представено от БЛИЦ.

Моят първи приоритет е да работя за младежите. Да останат в България, да имат работа, да не бягат по света, да са си по родните места, да отварят предприятия, да се работи, разяснява Делян Пеевски. Той бе пресрещнат от Симеон Милков в Свищов и единствено за 5 минути изобличи пред камерата му всички операции на кръга „ Капитал “ за последните 10 години.

Пеевски съобщи, че е лидер на листата на Движение за права и свободи във Велико Търново, тъй като желае да оказва помощ на хората там, както на всички места до момента, където е бил.

На въпрос за Васил Божков Пеевски отговори, че с него нямат спор за нищо, както и че няма никакво отношение към плана „ Лафка “. Относно закона „ Магнитски “ Пеевски отхвърли коментар, като уточни, че този закон работи единствено в Америка и неговите юристи там са подали всички тъжби.

На въпроси за Бойко Борисов и ГЕРБ, Пеевски съобщи, че по никакъв метод не стои зад ГЕРБ, както и че няма връзки с Борисов. Отговори с „ не “ и на въпроса дали стои зад Иван Гешев и дали не се е намесил в избора му.

„ Вие ли стоите зад плана на Кирил Петков и Асен Василев “, попита Милков, на което Пеевски, очевидно развеселен, отговори: „ Ей това е доста готино. Не, зад хора, които търсят огромни топки аз не заставам. Хората желаят топки да намерят, огромни топки, не знам по какви аргументи, може би по сантиментални. Ние не участваме в този план “.

Пеевски продължи: „ Не съм се крил от никого. Аз съм си по регионите, работя си. Не считам, че би трябвало да се изяснявам на медиите какво върша за хората. Аз не считам, че би трябвало да го върша, би трябвало хората да се удовлетворени от мен, а не медиите да са удовлетворени. За нашите региони сме работили за хората, което е значимо за Движение за права и свободи “.

„ Със сигурност ще се боря с олигархията. Не съм олигарх. Нямам партия, аз съм народен представител от една партия. Иво Прокопиев по кое време ще отидете и него да го намерите? Този сбълсък (б.ред.- в Търново) не е забавен. Аз поканих шефа му на Христо Иванов – Иво Прокопиев, да пристигна, да имаме конфликт, да можем да приказваме по тематиките кой е олигарх.

Защото неговите медии ме нарисуваха за 10 години, че аз съм олигарха и с четчицата Иво Прокопиев сядаше по през целия ден и ме рисуваше комфортно да се скрие пред мен. Колко партии има? Проверете си и вие да видите на кои е началник. И на новите планове е началник и на Христо Иванов е началник. Това са негови чиновници “.

На въпрос дали счита, че Прокопиев стои зад новия план на Кирил Петков и Асен Василев, Пеевски отговори: „ Абсолютно! Вижте, Прокопиев стои 100%. Друго не мога да настоявам, само че за него го настоявам 100 %, че тези партии са негови и медиите са негови “.

„ Аз нямам медии. Нула. Винаги, когато съм имал медии, са били в регистъра на Министерството на културата “, сподели още Пеевски.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР