Снимка: Булфото, архивВсъщност, ако трябва да съм сериозна, ще ви

...
Снимка: Булфото, архивВсъщност, ако трябва да съм сериозна, ще ви
Коментари Харесай

Майката на убития Шарков: Искам оставката на Борисов, ако ще и 1000 лева пенсия да ми даде

Снимка: Булфото, списък

Всъщност, в случай че би трябвало да съм сериозна, ще ви кажа, че единственото, което желая от Бойко Борисов е оставка. Ако ще да ми направи 1000 лв. пенсията, ще се откажа от нея, единствено и единствено той да си замине. Това сподели пред Фрог нюз Ваня Рибчева, майка на убития в Лясковец командос Емил Шарков. Почернената жена е пенсионерка и тя реагира остро на решението на кабинета, пенсионерите да получат по 50 лв..

" Премиерът Бойко Борисов доста бърка, в случай че си мисли, че с такива дребни неща може да купи хората. Ако ще и до края на годината да ги дава тези 50 лв. на месец, няма да стане.  Научих, че в началото ръководещите са взели решение да дадат по 150 лв.. Но няма да ги получим вкупом, а ще ги разпределят по малко. Защото несъмнено са решили, че  ние-възрастните сме изгубени и ще решим да ги изхарчим едновременно. А като ни ги дават “ на час по лъжичка ” ще си имаме пари. Хитро, нали.  Всъщност, в случай че би трябвало да съм сериозна, ще ви кажа, че  единственото, което желая от Бойко Борисов е оставка. Ако ще да ми направи 1000 лв. пенсията, ще се откажа от нея, единствено и единствено той да си замине ", споделя тя.

Цялото изявление можете да прочетете! 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР