снимка Булфото, архивВчера около 08:30 часа, на 50 м от

...
снимка Булфото, архивВчера около 08:30 часа, на 50 м от
Коментари Харесай

По улиците на Варна: Рено се заби във светофар, кола отнесе пешеходец в нарушение

снимка Булфото, списък

Вчера към 08:30 часа, на 50 м от кръстовището на бул. «Чаталджа» и ул. «Генерал Колев», е зародило ПТП. По време на придвижването си в лентата за завой наляво в посока бул. «Цар Освободител», лидерката на  «Сеат» Д.П. (41 г.) блъска пешеходец, който пресича пътното платно сред колите и на нерегламентирано за това място.

Вследствие на случая 65-годишният мъж получава фрактура на крайник, прегледан е и настанен за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Пак през вчерашния ден, към 21:20 часа, на бул. «Христо Смирненски», покрай входа на болнично заведение, е зародило ПТП. По време на придвижването си, заради несъобразена скорост, лидерът на. «Рено» В.Д. (35 г.) от Варна губи надзор над автомобила и се блъска в дирек от пешеходен светофар. Вследствие на случая 37-годишен мъж – пасажер в МПС, получава фрактури на двата крайници, прегледан е и настанен за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота. По случая е формирано досъдебно произвеждане. При осъществената полицейска инспекция е открито, че В.Д. е управлявал автомобила след приложимост на алкохол с централизация от 1,72 промила в издишания въздух.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР