Снимка Булфото, архивТвърдо решени сме да довършим мандата си, каза

...
Снимка Булфото, архивТвърдо решени сме да довършим мандата си, каза
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Решени сме да довършим мандата си

Снимка Булфото, списък

Твърдо решени сме да довършим мандата си, сподели пред Българска национална телевизия вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева. По думите й оставката на всеки министър е трус, само че не и рецесия, която да докара до сполучлив избор на съмнение, съобщи Блиц.

``
реклама

Считаме, че ще е доста по-отговорно да довършим мандата си, тъй като хората чакат от нас дейности и решения, сподели тя.

За " Балкански поток " министърът на външните работи акцентира, че " ползите на България са да не бъде заобиколена на газовата карта и ползите на българските жители са да могат да получават доставки от разнообразни източници и втората линия на " Балкански поток " е доста значима, тъй като когато искаш да изградиш хъб, какъвто е газовият хъб " Балкан ", ти би трябвало да имаш разнообразни източници на доставка. 

Не можем да бъдем заобиколени и да плащаме единствено директни такси, съобщи министърът. Захариева акцентира и значимостта на интерконектора България-Гърция. 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CoLLectoRitioner (преди 1 минута) Рейтинг: 65 | Одобрение: -100 И най-малко още 2 мандата комунистите ще ядат мазнит елайна на герберите! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсичк
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР