Снимка: Булфото, архивТурският президент Реджеп Ердоган разговаря чрез видеоконферентна връзка

...
Снимка: Булфото, архивТурският президент Реджеп Ердоган разговаря чрез видеоконферентна връзка
Коментари Харесай

Ердоган и Меркел обсъдиха миграционното споразумение между Турция и ЕС

Снимка: Булфото, списък

Турският президент Реджеп Ердоган беседва посредством видеоконферентна връзка с немския канцлер Ангела Меркел, обсъждайки с нея актуализацията на миграционното съглашение сред Турция и Европейски Съюз, подписано през март 2016 година Това оповестиха от президентската администрация на Турция, оповестява Българска национална телевизия.

" По време на диалозите бяха разисквани двустранните връзки, районни въпроси, както и стъпки за възстановяване на връзките сред Турция и Европейски Съюз. Президентът Ердоган изрази мнение, че всички виждат позитивните последствия от разговора, когато той господства в връзките сред Турция и Европейски Съюз, а персоналният принос на Ангела Меркел играе значима роля за основаването на тази атмосфера ", обявиха от президентската администрация.

" Президентът Ердоган съобщи, че е належащо да се положат старания за попречване на утежняването на актуалната обстановка от тези държави-членки на Европейски Съюз, които не желаят да схванат цената на връзките с Турция. Той изрази вяра, че отчетът, който ще бъде показан на срещата на върха на Европейски Съюз на 25-26 март, ще отразява предложенията за бъдещето на връзките сред Турция и Европейски Съюз от справедлива и градивна позиция за построяването на положителна стратегия ", се споделя в изказването.

" Президентът Ердоган означи, че работата по актуализиране на миграционното съглашение би трябвало да се извърши изчерпателно, като се обиден такива детайли като безвизов режим, актуализиране на митническия съюз и отваряне на нови глави на договарянията за участието на Турция в Европейски Съюз ", е декларирал Ердоган.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР