Снимка Булфото, архивСлужебният премиер не желае да влиза в предизборни

...
Снимка Булфото, архивСлужебният премиер не желае да влиза в предизборни
Коментари Харесай

Янев: Служебното правителство има конкретни задължения по Конституция и се опитва да бъде близо до хората

Снимка Булфото, списък

Служебният министър председател не желае да влиза в предизборни полемики. Служебното държавно управление има съответни отговорности по Конституция и се пробва да бъде покрай хората, то не се занимава с предизборна изразителност като тази за разпити, репресии и „ изчегъртване “. Това акцентира пред публицисти министър-председателят Стефан Янев в отговор на последните изказвания на някогашните ръководещи от ГЕРБ, че кабинетът работи реваншистки, а задачата е някогашният министър председател Бойко Борисов, написа.

„ Не мога да разяснява кой какво е споделил, не бих споделил, че имам време да проследявам медийната среда. По отношение на това дали ще има разпити, репресии, изчегъртване, реваншизъм, мисля че сме отговаряли неведнъж на тези неща – служебният кабинет знаете какви са му пълномощията. Опитваме се да бъдем покрай хората, да влизам в чисто предизборна дискусия кой по кое време и къде ще бъде разпитван е несериозно “, безапелационен беше той.

По отношение на следствието на авиокатастрофата с МиГ-29 над Черно море, Стефан Янев уточни, че следствието върви в две направления и при намирането на съответни обстоятелства и данни, те ще бъдат оповестени.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР