Снимка Булфото, архивПредседателят на парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела

...
Снимка Булфото, архивПредседателят на парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела
Коментари Харесай

Даниела Дариткова намекна за коалиция с Обединени патриоти

Снимка Булфото, списък

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова сподели пред: Актът, с който ще се дефинират противоепидемичните ограничения при гласуването ще бъде квалифициран от здравния министър и основния хигиеничен контрольор. Смятам, че броя на карантинираните няма да е основна, три дни преди вота би трябвало да се запишат като карантинирани

Списъците със заявки за класуване на карантинираните ще се ревизират от районните здравни инспекции. Затова са нужни тези три дни. Здравето и правата на българските жители, уповавам се, ще бъдат предпазени, сподели Дариткова. Политолог: Сметките на Борисов за идващия парламент могат и да не излязат Ако мъчно се получи следизборната математика, с цел да се композира някакво държавно управление, ще имаме неустойчив идващ парламент. 

Радвам се, че част от опозицията, Движение за права и свободи, поддържаха тези оферти и дадоха свое да има предизборни събрания по разпоредбите на театрите и концертните зали, с 30 или 50% наличие. Българска социалистическа партия обаче не дадоха никакви оферти и не обявиха никакви връзки към законопроекта. Пленарна зала взема решение за предлагането на Движение за права и свободи. Голямо отчаяние е това, че Цветан Цветанов потегля в посока антигерб изразителност, сподели Дариткова във връзка на думите на Цветанов " Като гласуваш за ГЕРБ, получаваш Движение за права и свободи ".

По-скоро с тези свои думи той втвърдява електората на Движение за права и свободи, счита Дариткова. Нямам контакти с господин Цветанов, през първите месеци той ми се обаждаше да насочва упреци за мои телевизионни участия, в този момент нямам контакти с него, сподели Дариткова.  Цветанов не се е опитвал да я притегли в новата си конструкция, сподели тя. Ако получа номинации, ще бъда претендент за народен представител, сподели Дариткова.

" Последните социологически изледвания - колкото и пристрастни да са - демонстрират че за дребното време преди изборите надали ще има някакв... Прочети повече За проучването на Тренд и дребната разлика сред ГЕРБ и Българска комунистическа партия тя сподели, че всичко зависи от българския гласоподавател и разчита на устойчиво ръководство на страната.

Ако следим тези данни, виждам опция да бъдем в коалиция още веднъж с Обединени патриоти, сподели Дариткова във връзка прогнозите, че Народното събрание ще бъде " пъстър ". Относно коронавирус ограниченията и междинния пръст на Валери Симеонов Дариткова разяснява, че става дума за погрешно интерпретиране на поза и жест. Симеонов беше труженик за отваряне на заведенията за хранене и понижението на Данък добавена стойност, тъй че е бил погрешно свестен. Мерките дават резултат, заболеваемостта и натискът върху здравната система понижиха.  Ще изчакам с имунизирането, тъй като се считам предпазена, прекарах през март, през октомври имах още антитела, дано в този момент се имунизира някой по-нуждаещ се на първа линия, сподели тя.

           
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР