Снимка Булфото, архивНе се чувствам добре! Трудно говоря и почти

...
Снимка Булфото, архивНе се чувствам добре! Трудно говоря и почти
Коментари Харесай

Нов инфаркт: Оперират по спешност Жорж Ганчев, култовият политик едва говори и се движи

Снимка Булфото, списък

Не се усещам добре! Трудно приказвам и съвсем не се движа ”, оплака се Ганчев. В неделя политикът се почувствал зле, а минути по-късно открил, че получава сърдечен удар. Той би трябвало да бъде опериран в столична болница, а здравно величие от Белград ще извърши животоспасяващата процедура.„ Имам 3 стента и все пак отново се случва ”, споделя още Жорж. Напук на здравословните си проблеми обаче, той резервира духа си жизнен и даже пожелава радостни празници на българския народ. Това обаче е втори случай за някогашния предприемачи политик, който по-рано тази година още веднъж получи инфаркт, напомня Пик. 

Тогава той припадна в центъра на София и то единствено 3 дни откакто беше в ефир, където въодушевено води предаването си. В болничното заведение лекарите успокоиха Ганчев, че положението му се усъвършенства все по-бързо и по-бързо. В края на август той даже се подложи на интервенция и му бяха сложени 3 стента на сърцето, с цел да наблюдават и балансират сърдечния му темп, оповестява столичен всекидневник.Въпреки многочислените операции и медикаментите, които приема всеки ден, сърцето на Ганчев излязло от темп на 16 декември.

В битката му за живот непроменяемо до него обаче е най-верния му спътник–Шуши.Само преди месеци, с типичното си възприятие за комизъм, Ганчев показа, че може да носи на пердах и мъчно би се дал. „ Здрав съм, мога да кажа, че нося на пердах. За трети път ми се случва да не съм добре със здравето, мога да кажа, че хората с идея постоянно оцеляват ”, разяснява със същия възторг и мощен дух Ганчев.Тогава, обезпокоени от положението на татко си, от Съединени американски щати идват двете му дъщери–Силвана и Джулия. Разкрива, че мъчно би се предал и желае да продължава да живее.„ Имам всичко, мога да кажа, че съм единственият човек на земята, който има всичко и е удовлетворен от постигнатото ”, връща лентата Ганчев. И прибавя, че го радват най-малките неща в живота, обича да се любува на природата към родния си дом.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР