Снимка Булфото, архивНай-големите германски туроператори са на посещение в България,

...
Снимка Булфото, архивНай-големите германски туроператори са на посещение в България,
Коментари Харесай

Балтова: Най-големите германски туроператори са на посещение в България

Снимка Булфото, списък

Най-големите немски туроператори са на посещаване в България, с цел да се срещнат със свои сътрудници и да се убедят на място в качеството на продукта, който предлагаме, сподели през днешния ден във Варна служебният министър на туризма Стела Балтова, оповестява Българска телеграфна агенция.

По думите й тази аудиенция ще окаже своето въздействие освен за актуалният миг, само че и в стратегически проект. Информацията от гостите какво е положението на бранша у нас незабавно ще доближи до 11 хиляди туристически бюра в Германия, уточни Балтова. Според нея от голяма важност е и това, че участват и публицисти, които посредством свои изявления ще осведомят немската общност.

Германският пазар е предпочитан за нашата страна и вършим всичко допустимо да притеглим евентуалните туристи, когато бъдат облекчени изискванията за пътешестване, сподели още министърът. Според нея от значително значение е фактът, че страната ни към този момент е в зелената зона. Балтова прикани още веднъж българите да се погрижат за себе си, а и за останалите, като се имунизират. Ваксинацията е безусловно непринуден развой, само че хората да имат поради, че живеем във време, в което тя е изискване за свободното придвижване, уточни министърът.

Балтова добави, че към този момент е почнало усилване на националната ни реклама на съветския пазар. Тя посочи, че през тази седмица следва провеждането на сериозен уебинар с съветски туроператори, в който ще вземат участие и български екскурзоводи.

Има вяра за този сезон и тази аудиенция е от огромно значение, тъй като България дава знак, че е подготвена да посреща туристи и хотелите са готови, добави Лука Пиконе, управител в туроператорска компания от Мюнхен. По думите му за сътрудниците му е било значимо да излязат с обща информация за положението на бранша у нас. Пиконе добави, че упованията са броят на пътуванията към нашето Черноморие да доближат към 30-35 на 100 от тези през 2019 година Той уточни, че към този момент има чартърни полети, само че те ще се покачат, в случай че търсенето за страната ни се усили.

Освен слънце и море, България може да предложи и доста други неща, сподели още Пиконе. По думите му страната ни е доста атрактивна за фамилен туризъм, тъй като има доста забавни обекти и градове за посещаване.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР