Снимка: Булфото, архивНа 28.01. т.г., около 21:05 часа, при извършване

...
Снимка: Булфото, архивНа 28.01. т.г., около 21:05 часа, при извършване
Коментари Харесай

Полицията във Варна задържа млад мъж с много дрога

Снимка: Булфото, списък

На 28.01. т.г., към 21:05 часа, при осъществяване на полицейска инспекция на: Н.Д. (21 г.) от Варна, добре прочут на органите на реда; И.И. (24 г.) и А.Т. (29 г.), двамата незнайни на Министерство на вътрешните работи, както и на Фолксваген, паркиран покрай тях, на земята до лявата страна на автомобила са открити и конфискувани голям брой пакетчета от станиол, съдържащи суха тревиста маса и прахообразно вещество.

Н.Д. предава на полицейските чиновници и таблетка. Направената експертна информация открива, че се касае за марихуана с общо тегло 40,73 гр., производно на амфетамин с тегло 5,59 гр. и екстази с тегло 0,23 гр. От последвалите процесуално – следствени дейности излиза наяве, че точно Н.Д. е изхвърлил на земята наркотичните субстанции.

Ден по-рано към 21:20 часа на ул. Сава във Варна, още веднъж при осъществяване на полицейска инспекция, само че на С.А. (33 г.) от Варна, незнаен на Министерство на вътрешните работи, е открито, че същият държи в себе си шест пакетчета, съдържащи суха тревиста маса, и пакетче с кристално вещество. Направената експертна информация открива, че се касае за марихуана с общо тегло 2,33 гр. и производна на амфетамин субстанция с тегло 0,17 гр.

По двата случая са формирани досъдебни производства, а материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжете са арестувани за период до 24 часа.

 

Междувременно на 29 януари към 14:30 часа в град Вълчи дол служители на реда с открили, че М.Д. (22 г.) от село Добротич държи в себе си пакет с нарязан тютюн (около 250 гр.) без акцизен бандерол. По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Девня.

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР