снимка: Булфото,архивКъсно тази вечер полицията в Стара Загора е арестувала

...
снимка: Булфото,архивКъсно тази вечер полицията в Стара Загора е арестувала
Коментари Харесай

Заловен е шофьор, избягал след тежка катастрофа със загинал в Стара Загора

снимка: Булфото,архив

Късно довечера полицията в Стара Загора е арестувала мъж след тежка кастрофа със умрял и двама ранени. Арестуваният е избягал от мястото на произшествието и часове по-късно полицията го е издирила, съобщи " Нова ".

Намерена е и колата, с която той е блъснал тримата.

Сигналът за катастрофата е подаден в 19:40 часа. Инцидентът е станал на кръстовището на бул. " Генерал Столетов " и ул. " Цар Иван Шишман ".

Моторист е умря след злополуката. Пострадалите са спътничката на моториста, както и пешеходец, който е настанен за лекуване в болнично заведение, без заплаха за живота.

През последните дни това е поредна тежка злополука в Стара Загора.

В града през днешния ден се организира митинг на съученици на потърпевшите, родители и жители, които желаеха сигурност на напредване. Протестиращите са нахлули в прокуратурата. Протест ще има и на следващия ден.

10 очевидци са били разпитани за случая, при който 18-годишен водач на БМВ опустоши три девойки на тротоар в града. Арестуваният е възпитаник, той има и други нарушавания на пътя. За сходно закононарушение законът планува затвор от 1 до 6 години и отнемане от шофьорски права за избран период.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР