Снимка: Булфото, архивИмам уважение към зрителите ви и за това

...
Снимка: Булфото, архивИмам уважение към зрителите ви и за това
Коментари Харесай

Мая Манолова: битката за София е агресивна и с компромати! Следят хора от екипа ми. Плашещо е, че Борисов не разбира политиката

Снимка: Булфото, списък

Имам почитание към феновете ви и за това да, минах през коафьор тази заран. Мисля, че този въпрос е афектиран за жителите, откакто акцията би трябвало да се води по почтен и открит метод. Не това е смисълът на акцията. Обидно е това, че всички би трябвало да сме разтърсени от новината, че министър председателят може самичък да се подстригва.

Това съобщи някогашният омбудсман и претендент за кмет на София Мая Манолова в утринния блок на БТВ.

" Битката за София стартира, тя към този момент е нападателна и с компромати. От страна на съперника не се чака положителна акция. Бяхме привикнали да чуваме преди всяка акция Цветанов да споделя, че тя ще бъде положителна, само че в този момент очевидно ГЕРБ са решили тя да не е такава. Пренебрежението, с което се пробват да се отнесат към хората, които са в инициативния ми комитет, следенето и операциите няма да ме спрат ", сподели още тя.

" През последната година властта блокираше напъните ми, за това да работим за хората. На всяка наша самодейност се гледаше като рейтинг, а не какво ще донесе на хората. Агресията, която се разпростра против мен и околните ми, мъката в институцията на омбудсмана щеше да е мъка ", добави претендентът за кмет на столицата.

" Неразбирането на политиката от страна на министър-председателя е плашеща. Никога не съм желала от премиера или от друга институция помощ за себе си. Настоявала съм и съм желала помощ за българските жителите. Не съм търсила услуга за мен, нямам потребност ", разкри Манолова.

Мая Манолова коментира и аферата " Костинброд ":

" Моят сигнал се удостовери, желаех да спра манипулирането на изборите тогава ", сподели тя.

" Правила съм доста неточности, стояла съм откровено зад дела, които по-късно са се оказали нечисти ", разяснява претендентът за кмет на София.

" От 4 години аз не съм член на Българска социалистическа партия. Не мога да разделям хората на симпатизанти на ГЕРБ, Българска социалистическа партия или Движение за права и свободи. Защитавала съм акции и с десните партии. И кметът на София не би трябвало да е ляв или десен. Няма значение дали ще си изкълчиш глезена на лявата или дясната разрушена плочка. София няма цвят. Битката ще бъде тежка ", разкри Манолова.

" Очаквам поддръжка от всички жители. С Корнелия Нинова не съм се виждала, както и с водачите на други партии. Освен в случаите, в които сме били дружно на митинги. Очаквам да ме поддържат за политиките и алтернативата ми за този модел. Кампанията ми ще се финансира с дребни дарения от жители и ще бъде транспарантна. Няма да ме финансират огромни корпорации. Няма да приема нито един лев от компания, корпорация, а зад мен не седи олигарх или партия. Ще включа и мои пари. Колкото ми стигнат парите, с толкоз ще работя ", разкри някогашният омбудсман.

Първият ми работен ден, в случай че стана кмет на София, е да отворя вратата за жителите. Ще довърша детската площадка пред 13 блок в ж.к " Овча купел ", завърши Мая Манолова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  1 ДИВАКА (преди 26 минути) Рейтинг: 18037 | Одобрение: 2947 ДЕРЗАЙ,ПЧЕЛИЧКЕ! АКО НЕ КМЕТ,ТО СТАВАШ И ЗА ПОСТА НА ШРЕК..АКО МУ съдебна експертиза ВОДИ "ТРУДА " ПЪРВА СТЕПЕН,ВРЕМЕ МУ Е ЗА ПЕНСИЯ..  Изплезване :devil:  Ухилен