Снимка Булфото, архивГотви ли се мегакоалиция срещу статуквото? Този въпрос

...
Снимка Булфото, архивГотви ли се мегакоалиция срещу статуквото? Този въпрос
Коментари Харесай

Готви ли се мегакоалиция срещу статуквото? Слави, Манолова и Демократична България обсъждат с Отровното трио как да има честни избори

Снимка Булфото, списък

Готви ли се мегакоалиция против статуквото? Този въпрос си задават анализатори след последното известие на Отровното трио.

Три извънпарламентарни обединения ще объсаждат през днешния ден с " Отровното трио " честността на идващите избори. Това са коалиция „ Демократична България “, партньорска мрежа „ Изправи се.БГ “ на Мая Манолова и партия „ ИТН “ на Слави Трифонов.

Пред стратегия „ Хоризонт “ на БНР Арман Бабикян изясни по какъв начин са подбрани участниците в срещата:

„ Принципът, по който каним сега, е този - главните извънпарламентарни сили, които са регистрирани от социологическите организации в България с капацитет да попаднат в Народното събрание “.

Засега „ Републиканци за България “ на Цветан Цветанов не са включени в този формат:

„ Не ги виждам още в проучванията “, изясни Бабикян.

По думите му претекстовете за поканата са всеобщите злоупотреби в изборния развой в интерес на ръководещите и бездействието на правораздавателните органи.

Това е първата от поредност срещи, на които би трябвало да бъдат направени функциониращи механизми за противопоставяне. На нея не са

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР