Снимка Булфото, архивБизнесменът Христо Сираков е починал, съобщи . Според

...
Снимка Булфото, архивБизнесменът Христо Сираков е починал, съобщи . Според
Коментари Харесай

Почина легендарният Ицо Стоте манекенки

Снимка Булфото, списък

Бизнесменът Христо Сираков е умрял, заяви. Според осведомени плейбоят си е отишъл след затруднения от ковид, който прекарал преди 3 месеца. Преди няколко дни издателят на „ Плейбой ” бе покосен от инсулт. Той е претърпял интервенция, при която е осъществена процедура за разширение на кръвоносните съдове. Българският Хю Хефнър бе настанен в интензивно поделение в тежко положение. Това не е първият здравословен проблем на Сираков.

Преди години той прекарал инфаркт. Освен това имал и проблеми с кръвното. Бизнесменът в последните месеци подготвял новия конкурс „ Мис Плеймейт ”. 64-годишният Христо Сираков бе прочут като Ицо Стоте манекенки поради влечението му към миски. Бизнесменът е роден в София на 28 юни 1956 година Майка му е доктор по дентална медицина, а татко му работи в областта на авиацията. Христо приключва междинното си обучение във Френската гимназия в София. След това учи в колеж в Париж. Той е предприемач с разностранни ползи. Шоубизнесът на Христо Сираков е измежду най-популярните му занимания в България. От няколко години взе участие в организацията на състезанието " Мис Плеймейт ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР