Снимка: Булфото, архивВечна памет на жертвите на комунистическия режим. Така

...
Снимка: Булфото, архивВечна памет на жертвите на комунистическия режим. Така
Коментари Харесай

Борисов: Вечна памет на жертвите на комунистическия режим. Хилядите жертви са най-болезнената, но не и единствената последица

Снимка: Булфото, списък

" Вечна памет на жертвите на комунистическия режим ". Така стартира пост на премиера Бойко Борисов.

Ето и цялостният текст на написаното в персоналната му фейсбук страница:

" Вечна памет на жертвите на комунистическия режим! Преди 76 година по този начин нареченият " Народен съд ", който нито е национален, нито е съд - дава началото на един от най-черните процеси в нашата история. Нелегитимен, първичен и политически следен, той ликвидира физически част от елита на нацията. За страдание, към момента има гласове, че този незаконен акт е " належащо и неизбежно правораздаване ". Все още има и политици, които прекомерно страхливо приказват по тематиката, а претендират за демократи. Затова се веселя, че напъните ни дадоха резултат и десетокласниците към този момент учат историята на комунизма в България. Само обективното познаване на предишното може да ни даде нужните поучения за бъдещето. Днес страната ни е почитан член на Европейски Съюз, който е поръчител за спазването на човешките права и демократични правила. Безспорно - хилядите жертви са най-болезнената, само че не и единствената последица от комунистическия режим. Щетите върху стопанската система, които комунистите и техните наследници оставиха, поправяме и до през днешния ден! Същите тези наследници, през днешния ден пребоядисани в разнообразни цветове, още веднъж желаят властта непременно. И за задачата употребяват добре познатите способи - оскърбление и заличаване на политическите съперници. Ние ще продължим да бъдем опция на това. Заради прекършените ориси, пред които се покланяме през днешния ден! "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР