Снимка: Булфото, архивРаботата носи свобода. Бойко Борисов не се е

...
Снимка: Булфото, архивРаботата носи свобода. Бойко Борисов не се е
Коментари Харесай

Сашо Диков: Бойко Борисов не се е оливал така. Никога не е бил толкова нагъл и гьонсурат

Снимка: Булфото, списък

" Работата носи независимост. " Бойко Борисов не се е оливал по този начин. Никога толкоз безочлив и гьонсурат не е бил Бойко Борисов. Първо, тъй като в действителност има наглостта да се хвали с нещо, което е голям неуспех - Автомагистрала Европа. Защото той се пъчи по една трета от приключената автомагистрала. Ами другите две трети, какво вършим, бе, господин уважаеми премиере? ", изрази своето отвращение журналистът Сашо Диков, представен от " Евроком ".

" Този образец на " ЕвроДикоФ " ще бъде един сериозен повдигач, тъй като ще става дума за красиви дами. ", съобщи още водещият в ефира на " Делници ".

" Пред довеждане докрай е планът " Опиумното трио ", което е формирано от три удивително красиви дами, доста интелигентни и с извънредно изострен език. " Отровното трио " си продължава, това е друго трио. ", добави той.

" Това трио ще бъде нов медиен удар на Телевизия " Евроком ". Довечера ще чуеш една красива жена, която споделя на премиера: " На теб ти би трябвало психиагър и диетолог. " Тази жена преди време е била прегърната с Доналд Тръмп. Тази жена тази вечер е в студиото. ", показа още Диков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР