Снимка: Булфото, архив Актьорът и режисьор Владислав Карамфилов - Въргала

...
Снимка: Булфото, архив Актьорът и режисьор Владислав Карамфилов - Въргала
Коментари Харесай

Въргала: Оказва се, че живеем в свят, в който нещата не са такива, каквито са обявени

Снимка: Булфото, списък
Актьорът и режисьор Владислав Карамфилов - Въргала приказва пред

" Едва ли разбрахме нещо от 2020 година Объркахме се доста. Повече се объркахме, в сравнение с разбрахме. Оказва се, че живеем в свят, в който нещата не са такива, каквито са оповестени. Объркахме се, тъй като се разделихме по всички индикатори. Уж имаме здравна система, а хора умират по стълбите, а това е потрес за българите ".

Според него е невероятно с финансови тласъци да бъде избавен целият бизнес у нас.

" Знаем, че един ден ще умрем, само че до последно го отхвърляме, до последната секунда. Ако бяхме толкоз мъдри и волеви, че да си взимаме поучения от нещата, щяхме да влезем в лудница, тъй като си взимаш поука, само че в идващия миг от екрана ти изясняват, че това не е по този начин ", даде образец Въргала.

В студиото на Ганиела Ангелова той уточни още, че времето е на замяна - подменя се истината. По думите му, в случай че хуморът изчезне, тогава нещата ще са гибелни и това ще значи, че краят наближава.

" Автоиронията оказва помощ доста. Лошо е, когато сатирата е злонамерена. Но в тежките моменти единствено това може да те вдигне. След като можеш да се пошегуваш с събитията, т.е. - това не те е съборил. Народното творчество се разпростира в моменти на рецесия ", сподели артистът и режисьор.

Влади Въргала е на мнение, че обричайки на недостиг надарените си хора, страната се самообрича. Може да си най-подходящият човек, само че не отговаряш на конюнктурата, има 2-3 точки, където не отговаряш, означи той.

" Хората на изкуството са диагностиците на времето, в което живеят. Те слагат диагнозата на болестта на времето, в което живееш. Живеем тежко, не тъй като Бойко Борисов ти е отговорен. В киното до ден сегашен игрите са едни и същи. Борисов ли ми ги прави тези игри? Не, желая сметка от този, който е до мен. Когато стане дума до директна битка, никой не пази общото ", съобщи Владислав Карамфилов пред Bulgaria ON AIR.

Според него няма правила, а има неща, които се харесват на едни и не се харесват на други. Всеки самичък взема решение, счита Влади Въргала.

" Не желая да върша нищо, не виждам смисъл. Цената е доста висока, в този момент нямам с какво да я платя. А и не виждам за кого да го върша. Целта на изкуството е да даде вяра и обич, а аз ще ги дообъркам, тъй като всичко е доста прозаично. Не съм намерил онази заблуда, в която аз да допускам и да поведа другите ", прям е той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР