Снимка: БНТЛидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна в Софийската градска

...
Снимка: БНТЛидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна в Софийската градска
Коментари Харесай

Бойко Борисов е на разпит за Барселонагейт и за твърденията за злоупотреба с власт, депутати от ГЕРБ се събраха, за да го подкрепят

Снимка: Българска национална телевизия

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дойде в Софийската градска прокуратура (СГП) на ул. " Черковна ", с цел да бъде разпитан по делото, известно като " Барселонагейт " и за изказванията против него за корист с власт.  Той влезе с автомобил на НСО в паркинга на постройката, без да се стопира за коментар пред очакващите го публицисти, оповестява Българска телеграфна агенция. 

Пред постройката на СГП се бяха събрали членове и симпатизанти на ГЕРБ, както и народни представители от парламентарната група на ГЕРБ‐СДС - сред които заместник-председателят Даниел Митов, ръководителят на парламентарната група Десислава Атанасова, членовете на Изпълнителната комисия Деница Сачева, Вежди Рашидов, Делян Добрев, Костадин Ангелов и други. Към тях се причислиха и симпатизанти, които скандират пред прокуратурата, оповестява Българска национална телевизия.

Даниел Митов дефинира разпитите на Борисов и оповестеното искане на депутатския имунитет на Делян Добрев като напън против желанията на ГЕРБ за правосъдна промяна.

" Самото ни наличие е ясна декларация за това, че няма да се огънем. Ще продължим с напъните си за правосъдна промяна и да създадем кабинет ", уточни Митов.

Инфо: Българска телеграфна агенция, Българска национална телевизия

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР