снимка: БГНЕСВъвеждане на единната европейска валута във всички държави от

...
снимка: БГНЕСВъвеждане на единната европейска валута във всички държави от
Коментари Харесай

Юнкер: България, Испания и Италия не трябва да бъдат оставяни сами да пазят границите си

снимка: БГНЕС

Въвеждане на единната европейска валута във всички страни от общността, в това число в по-бедните източноевропейски страни, скорошно влизане на България и Румъния в Шенген и еднообразно качество на храните в другите страни - за това се разгласи ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер в годишната си тирада за положението на Европейски Съюз. С нея се открива новият парламентарен сезон на Европейския парламент.
Като съществени провокации Юнкер уточни заплахата от кибернападенията, а също по този начин казусът с миграцията, предава БНР. " България, Испания и Италия не би трябвало да бъдат оставяни сами да пазят границите си.
Имаме общи граници и отбраната би трябвало да бъде обща ", сподели още той.
Юнкер се разгласи за усилване на европейската комерсиална политика и предложи нова стратегия за наблюдаване на вложенията. Той уточни още, че е належащо да се ускори европейската промишленост и Европейски Съюз да стане водещ в битката против замърсяването на околната среда. Освен това даде обещание Европейска комисия да работи за еднообразно качество на храните в другите страни.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР