Снимка: БГНЕС В следващите издания на Международния панаир в Пловдив

...
Снимка: БГНЕС В следващите издания на Международния панаир в Пловдив
Коментари Харесай

Щандове на банката за развитие и агенциите за инвестиции и малкия бизнес ще има в Пловдивския панаир


Снимка: БГНЕС

В идващите издания на Международния панаир в Пловдив да има щандове на държавните Българска банка за развиване и организациите за вложения и поощряване на дребния и междинния бизнес, даде обещание министърът на стопанската система Емил Караниколов при откриването на 73-то издание на Международния механически панаир в Пловдив в понеделник.

Той изясни, че задачата на бъдещите щандове на тези институции ще е разширение кръга на евентуалните вложители в България.

Панаирът в Пловдив е най-авторитетната софтуерна среща на Балканите, доказателство за което е увеличеният с 20% растеж на изложбените площи в новото издание на техническия панаир, уточни Караниколов.

" Участието на компании от близо 40 страни, които показват освен технологии и машини, само че и авангардни решения за промишлеността и дома, е знак на една динамично разрастваща се стопанска система, отличаваща се с резистентност, конкурентоспособност и европейски стандарт за качество”, съобщи той.

На церемонията по откриването на Международния механически панаир участваха и министър председателят Бойко Борисов, кметът на Пловдив Иван Тотев, регионалният шеф на Пловдивска област Здравко Димитров, предприемачът Георги Гергов, депутати, политици и жители, оповестиха от икономическото ведомство.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР