Снимка Агенция ФокусБългарски гражданин е арестуван за това, че се

...
Снимка Агенция ФокусБългарски гражданин е арестуван за това, че се
Коментари Харесай

Българин е арестуван в Испания за кражба на 700 кг медни тръби

Снимка Агенция Фокус
Български жител е задържан за това, че се е представял за общински служащ и за това, че е откраднал повече от 700 кг медни тръби от поданици на източните испански градове Теулада, Морайра и Бениса, съобщи локалната медия RTN, представена от Фокус.
38-годишният апаш е предизвикал вреди на сума 20 хиляди евро крадейки от минимум 32 къщи. Разследването на полицията разкрива, че мъжът е съумял да измами локалните облечен във подправена униформа на общински чиновник. Той е проучвал домовете, от които по-късно е крал, преди да прескочи оградите и да реже медни тръби без да изключва газоподаването – нещо, което е можело да аргументи детонация.
Крадецът е бил заловен при един от случаите от притежател на парцел, само че се е измъкнал представяйки се, че е бил изпратен от общината по работа. След няколко случая управляващите съумяват да получат фотография на мъжа от охранителна камера. С нея полицията обикаля локалните пунктове за вторични първични материали, където тръбите са били продавани.
В един от случаите полицията съумява да го разпознава посредством спомагателни записи от охранителни камери и се свързва с българските управляващи, които спомагат за залавянето му. По-късно мъжът е открит в дома си в град Теулада и е арестуван. В момента чака развой.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР