Снастъпването на най-светлите празници, няма по-добро време от това да

...
Снастъпването на най-светлите празници, няма по-добро време от това да
Коментари Харесай

Коледен маратон: Филмите, които трябва да гледате

Снастъпването на най-светлите празници, няма по-добро време от това да се насладите на кино маратон с обичаните си коледни филми. Независимо дали сте почитател на класическите филми, или предпочитате по-новите продукции, коледният кино маратон е съвършеният метод да се забавлявате и да се насладите на магията на коледните празници.

В тази публикация ще ви представим някои от най-популярните коледни филми, които би трябвало да гледате.

Един от най-известните коледни филми е " Сам у дома " (Home Alone) от 1990 година. Този комедиен филм споделя за дребния Кевин, който е оставен самичък у дома по време на коледната почивка. Той би трябвало да се оправи с двама грабители, които желаят да оберат неговия дом. " Сам у дома " е същинска коледна класика, която ще ви накара да се смеете и да се забавлявате.

Друг типичен коледен филм, който не може да липсва от вашия кино маратон, е " Чудото на 34-та улица " (Miracle on 34th Street) от 1947 година. " Чудото на 34-та улица " е американски рождественски филм от 1947 година. Историята следва Крис Крингъл, който се появява в магазин на 34-та улица в Ню Йорк и стартира да твърди, че е същинският Дядо Коледа. Той се бори да възвърне вярата в Коледа и да потвърди, че Дядо Коледа съществува на правосъден развой. Филмът преглежда тематики като религия, съпричастност и семейство, като трансформира Крис Крингъл в знак на положителното и вярата в чудесата. " Чудото на 34-та улица " е станал класика на рождественските филми и е получил няколко награди, в това число Оскар за най-хубав сюжет.

" Гринч " е анимационен филм, основан на книгата на Д-р Сюзън, който споделя историята на зеленото създание Гринч, което живее в изолираност на върха на планината и ненавижда Коледа. Гринч взема решение да открадне Коледа от градчето Крумпит, като се преоблича като Дядо Коледа и отмъква всички дарове и украси. Въпреки проектите му, Гринч се сблъсква с положителното сърце на дребната Синди Лу Ху, която му оказва помощ да открие същинското значение на Коледа и да промени своя живот. Филмът пресъздава духа на Коледа и преподава значими уроци за съпричастност, семейство и обятия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР