Смятаме, че трябва да се мине през избори, заяви пред

...
Смятаме, че трябва да се мине през избори, заяви пред
Коментари Харесай

Трябва да се мине през избори: ДПС

" Смятаме, че би трябвало да се мине през избори ”, съобщи пред Nova депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Алтай. " Защото това, което се случи през последните 6 месеца и преди този момент - присъединяване на Кирил Петков, Асен Василев и другите в ръководството на страната, сподели, че те не са в положение да я ръководят ”, аргументира се той.

 

" Коалицията очевидно няма цел, визия и ориентировка. Управляващите напоследък единствено си дърпат чергата. Дунчев упреква една политическа групировка, Има Такъв Народ извадиха несъгласия с ръководещите. Явно е, че ръководството на страната не е в оня комфорт, който ни се представяше до момента ”, уточни Аталай.

 

" Разложиха се на съставните си елементи. Виждате, че един министър председател потегли да изяснява, че ще приказва с всеки народен представител за вота да гласоподават по съвест. Мнозинството за свалянето на Никола Минчев не е това болшинство, което да може да ръководи откакто падне държавното управление. Още е доста рано да се приказва. Сложили сме тигана преди да сме уловили рибата ", съобщи депутатът.

 

По думите му сега е пристигнало времето за избори, а когато това се случва нормално " на напред във времето се изкарва Движение за права и свободи като бостанско чучело ”.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР