Смятаме, че президентът подготвя такава, още повече след вчерашните му

...
Смятаме, че президентът подготвя такава, още повече след вчерашните му
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Смятаме, че президентът подготвя партия – страх няма

Смятаме, че президентът приготвя такава, още повече след вчерашните му думи. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на брифинг в централата на партията по отношение на злоупотреби по време на ръководството на служебните кабинети на президента Радев, съобщи кореспондент на " Фокус “ .

" Той удостовери, че има потребност такава опция. Не е редно президент, до момента в който е настоящ президент, да прави партия. Не му е за първи път, укоримо е това държание. Ако желае да прави партия, да напусне президентството, да оглави партия, да се яви на избори, да завоюва гласове и да взе участие в изпълнителната власт ", сподели още водачът на Българска социалистическа партия.

" Другото е да се криеш зад врата на президентството и да инженерстваш следващия план “, добави тя.

На брифинга Българска социалистическа партия показа сигнали, внасяни от левицата до СГП, АП-София, основния прокурор Иван Гешев и и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов в последната 1 година против служебните кабинети на Гълъб Донев. 

В сигналите са включени четири министерства и двама регионални шефове – на София и Хасково. По думите и ставало въпрос за далавери с публични поръки, закупуване на парцели на ниски цени – държавни и частни такива.

От Българска социалистическа партия са алармирали инспектората към Висш съдебен съвет, че прокуратурата не реагира в съответния период.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР