„Смятаме, че Лозан Панов има качествата да бъде президент и

...
„Смятаме, че Лозан Панов има качествата да бъде президент и
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Лозан Панов показа, че е абсолютно независим човек при взимане на решения

„ Смятаме, че Лозан Панов има качествата да бъде президент и ще работим за това хората да го разберат”. Това съобщи съпредседателят на „ Демократична България " Атанас Атанасов пред Нова телевизия.

„ Той е повдигнат от „ Правосъдие за всеки”, с които имаме доста близки точки и сме си взаимодействали. Той е високообразован, независим човек с необикновен и корав темперамент. Много одобрявам такива хора и ги поддържам, само че не трябва да очаквате, че ще бъдем единомислещи с него по всички теми”, разяснява той.

И добави: „ Подкрепихме го, тъй като той сподели, че е безусловно самостоятелен човек при взимане на решения. Държавният глава би трябвало да е човек, който да се пробва да работи с всички, само че да взима самичък решенията си, а не да бъде зависим на една или друга среда”.

По думите му сега страната фактически е в тежка политическа рецесия. „ Това се отразява както на обществения живот, по този начин и на стопанската система. Трябва да работим за това да измъкнем страната от тази криза”, уточни съпредседателят на „ Демократична България ".

Той беше безапелационен, че диалози с ГЕРБ за сформиране на идващ кабинет няма да има.

„ Те се пробват да пробият изолацията, това е тяхно право, само че няма да съумеят. Политическата рецесия,в която се намира страната, е вследствие на тяхното управление”, разяснява Атанасов.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР