Смятам, че със страданието на хората никой не трябва да

...
Смятам, че със страданието на хората никой не трябва да
Коментари Харесай

Атанасова: Със страданието на хората не трябва да се спекулира политически

" Смятам, че със страданието на хората никой не би трябвало да спекулира политически ". Това сподели пред публицисти ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова по отношение на наводненията по Черноморието, което лишиха няколко човешки живота и нанесоха големи вреди.

" Важно е да се вземат ограничения. Ако би трябвало в Народното събрание да се одобряват законодателни такива, ще го създадем. Но да спекулираш политически, когато в обитаеми места в България е разгласен Ден на печал, е неприемливо ", акцентира Атанасова.

Можем да подлагаме на критика всички институции, локалната власт и кой ли не. Сега обаче би трябвало да се организираме като страна, с цел да може хората да не бедстват. Защото предходната година, когато се наводниха селата в Карловско, политици си вършиха ПР от това. И какво? Една година по-късно, хората споделят, че не са преодолени вредите и последствията от бедствието ", уточни тя.

" Днес в 12:30 дружно с министъра на финансите имаме среща, с цел да разясняваме финансовата помощ, обвързвана с активността на Комисията за повреди ", добави Атанасова.

На въпрос ще бъде ли оставката на някого поради тази обстановка, тя съобщи: " В момента всички сили и средства би трябвало да бъдат за това да превъзмогнем вредите от бедствието, а не да се желаят оставки. Има време за оставки ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР