"Смятам, че положих всички усилия работата в едно от най-големите

...
"Смятам, че положих всички усилия работата в едно от най-големите
Коментари Харесай

Порожанов с първи думи след оставката


"Смятам, че поставих всички старания работата в едно от най-големите като обсег министерства да върви сполучливо ". Това съобщи Румен Порожанов, представен от пресцентъра на Министерството на земеделието, храните и горите.

По-рано съобщихме, че министърът е подал оставка като министър на земеделието, храните и горите и тя призната от премиера Бойко Борисов.

В бранша има доста проблеми и сигурно не всички са решени, само че за всеки е изработен опит за намиране на уравновесено и заслужено решение. Резултатите за развиването на земеделския бранш ясно демонстрират възходящата наклонност, такава се регистрира и във връзка с износа на селскостопански артикули, се споделя в известието на министерството.

Министерството изнесе извънредно сполучливо Председателство на Съвета на Европейски Съюз с организирането на десетки събития и прогрес по най-важната тематика за бранша - Общата селскостопанска политика след 2020 година

В този интервал интензивно беше сложена тематиката с битката против двойните стандарти при храните, която откри решение в пакета наставления, признати от Европейската комисия и Европейския парламент. Комуникацията със бранша постоянно е била открита и транспарантна за слагането, разглеждането и решаването на всички належащи въпроси. Министър Порожанов изрича своята признателност за работата си със земеделските производители и браншовите организации.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР