Смятам, че голяма част от бизнеса се старае да доставя

...
Смятам, че голяма част от бизнеса се старае да доставя
Коментари Харесай

Министърка на ДеБъ пищи заради ,,златните пържоли“: Искаха ми оставка! А защитавам 9% ДДС

„ Смятам, че огромна част от бизнеса се старае да доставя качествена услуга. Не виждам причина да приказваме за оставката ми. Работата на министъра е да балансира сред потребителите и бизнеса. Аз опазих интереса на целия туристически бранш. Не може да демонстрираме такова отношение в промишлеността. Имиджът на българския туризъм не може да е да заплашваме клиентите със съд “, това съобщи министърът на туризма Зарица Динкова пред публицисти.
В неделя Динкова се опита да внесе утешение в разногласието за „ златните пържоли “ и сподели в своя позиция, че в случай че сдруженията се държат по този метод с клиентите, дръзнали да се оплакват, на нея ще й е мъчно да отбрани оставането на деветте % Данък добавена стойност за заведенията и след края на годината.
Малко по-късно ресторантьорите желаеха оставката на Зарица Динкова, заявявайки, че тя е оповестила открита война на сектора.
„ Мисля, че тематиката с искане на оставката се изтърка. Туризмът е прекарване и това, което би трябвало да дадем, е качество. Обърнах се с тази позиция към бизнеса точно да ми оказват помощ да защитим качеството на продукта. Аз съм министър и на потребителя, освен на ресторантьорите “, безапелационна бе тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР