Смята се, че нашият характер силно зависи от местоположението на

...
Смята се, че нашият характер силно зависи от местоположението на
Коментари Харесай

На тези знаци на зодиака може винаги да се вярва: 3. Скорпион…

 21a6dc5b459e9a1668792db35796a44a

Смята се, че нашият темперамент мощно зависи от местоположението на звездите по време на раждането ни. Разбира се, това е така…

В последно време  добротата в нашия свят все по-малко се цени. А е толкоз значимо да сме положителни и е   толкоз хубаво, когато хората са положителни с нас. Понякога чуждата  искрица  добрина е в положение, без пресилване,  да избави човешки живот.

Смята се, че нашият темперамент мощно зависи от местоположението на звездите по време на раждането ни. Разбира се, това е по този начин. Също по този начин от нашата зодия зависи  съществуването или неналичието на добрина в нашия темперамент.

Представяме ви  3-те най- положителни знака от зодиака:

3-то място – Скорпион

„ Скорпион? Как по този начин Скорпион?? Как той изобщо се е оказал в листата на добряците? “- ще възкликнат мнозина. Но бъркат!  Изненадващо е, само че зад лицето на студения долен човек се  крие положително и горещо сърце. Скорпионите по формулировка са  благородни, те в никакъв случай няма да ви забият нож в гърба, няма да ви предадат или излъгват.

Ако помолите Скорпионите за услуга, те  ще създадат всичко с цел да ви оказват помощ. Има единствено един проблем – те ще  създадат това единствено в случай че сте им симпатични и  ви почитат. В противоположен случай  просто ще ви пренебрегват.

Между другото, точно дребните Скорпиончета са  децата, които ще  влачат в къщата най-различни бездомни животни. Те имат  добре развита дарба за съчувствие и съпричастност, по този начин че  в никакъв случай няма да заобиколят непозната тъга. Ето за какво толкоз доста от тях са в действителност надарени психолози и лекари, спасители и пожарникари.

2-ро място –  Дева

И отново изненада!  Как този безусловно неемоционален човек, който  наподобява, че повече се вълнува от това, че сте закъснели 3 минути, може да бъде добър? Но това е правилно! Под прикритието на рационалност Девата крие сензитивна и уязвима душа.

Деви -това са хората, в които постоянно можете да сте сигурни на 100%, те постоянно вземат участие в разнообразни благотворителни планове, не се двоумят да дарят огромна сума пари за лекуване на болно дете …

Като дете, дребните Деви постоянно плачат, когато не могат поради личната си беззащитност да  трансформират жестоките закони на света. Израствайки, те стопират да плачат и наистина  стартират да трансформират света. Методично, подробно, дейно и на моменти скучно … само че в действителност към по-добро.

1 място – Лъв

„ Много ми е приятно- аз съм Цар “ – така  мислят за себе си по-голямата част от Лъвовете. Въпреки тази си самовлюбеност, Лъвовете са  извънредно великодушни и благи хора, макар целия си нарцисизъм. Няма такава неточност, която Лъвовете да не могат да простят,  от което  постоянно се възползват другите хора.

Лъвовете са доста съчувстващи хора, те в никакъв случай няма да се замислят, в случай че би трябвало да пожертват нещо свое поради другите. Именно Лъвовете са способни да дарят и последната си стотинка на  бедните. Докато Лъвовете са млади и към момента не са се научили да схващат хората, другите могат да ги лъжат безочливо и да се възползват от  тяхната добрина.

Когато лъвовете пораснат, те натрупват опит, отчитат   грешките си, само че все пак не престават да имат вяра в положителното у хората.

Още по тематиката:

*                                                                                              *                                                                          *

Най-доброто възмездие за всички, които са ви наранили!

 

Желанието да  отмъстим е  естествено. Какво ли не проекти се въртят в главите ни, когато сме засегнати и афектирани, и ние желаеме да отвърнем със същото. Но … Най-доброто отмъщение…

Цялата публикация

Доброта: Да се избавим от илюзиите

 

Доброто  отношение не постоянно води до позитивни резултати, и това, за жалост, е реалност. Често се бърка добротата с нелепост, макар че нейните корени са в топлината на индивида. Многократно…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР