Смята се, че изневярата е нещо подло. Някои я оправдават

...
Смята се, че изневярата е нещо подло. Някои я оправдават
Коментари Харесай

Ето как се държат зодиите, когато изневеряват

Смята се, че изневярата е нещо подло. Някои я оправдават с спорен темперамент, други - с ненадейно избухнали усеща. А астролозите настояват, че склонността към прелюбодейство е заложена с раждането и зависи от това под кой зодиакален знак сме родени.
Как се трансформират другите зодии и по какъв начин се държат, когато изневеряват на колегата си?

Овен
Овенът изневерява по две аргументи - липса на внимание или възмездие. Ако е решил да предприеме тази стъпка, то очаквайте доста обиди по собствен адрес. Ако някой от тях има среща с ухажор, напуща дома си доста бързо.

Телец
Тези хора изневеряват поради нарасналото си либидо. Ако са почнали да се кипрят, да поставят повече грижи за себе си и са станали по-придирчиви към външния си тип - това е мотив да се замислите. Също по този начин, когато кръшкат, те крият телефоните си.

Близнаци
Близнаците изневеряват единствено когато са сигурни, че няма да бъдат хванати. В такива обстановки те внимават доста какво приказват и по какъв начин работят. За помощници могат да привлекат и приятелите си, които също да стартират да лъжат половинките им.

Рак
Раците изневеряват, в случай че сексът с колегата не им е задоволителен. Бъдете деликатни, в случай че Ракът стартира да харчи, без да знаете защо.

Лъв
Дори когато стартира да изневерява, Лъвът ще се преструва, че във връзката ви всичко е наред. Освен това той ще продължи да бъде идеалния сътрудник. И в никакъв случай няма да си признае, че е изневерил.

Дева
Когато изневерява, Девата постоянно си обезпечава оправдание. Тя предизвика и подлага на критика колегата си, като непрекъснато акцентира минусите му.

Везни
Когато изневеряват, представителите на този зодиакален знак се държат като младежи. Но вършат тази стъпка, единствено в случай че в действителност са се влюбили. Често се къпят, преобличат се и се гледат в огледалото. Правят всичко допустимо, с цел да скрият връзката си, само че в случай че сътрудникът им въпреки всичко разбере истината, споделят, че това просто е флирт.

Скорпион
Изневярата му е съвсем незабележима. Мъжът Скорпион постоянно ще прави секс с половинката си, без да губи интерес към нея. Жената Скорпион пък се издава с външния си тип. Дори да е залитнала настрана, тя отново ще ревнува и ще ревизира колегата си.

Стрелец
Стрелецът изневерява, когато е трагичен или когато му липсва физическа непосредственост във връзката.
Мъжете философстват и приказват за еднообразност, до момента в който дамите изискват тъждество. Но преди сътрудникът им да се убеди в съмненията си, те сами си признават всичко.

Водолей
Водолеите изневеряват рядко, само че в случай че го създадат, най-често признават на колегата си. Правят го поради неналичието на интерес към връзката, двусмислени изказвания за взаимно бъдеще, предложение за прекосяване към отворени връзки или отмора. Жената Водолей ще каже, че има потребност да поддържа връзка с другари и ще се държи нападателно.

Риби
Рибите знаят по какъв начин да крият изневерите си. И изневеряват извънредно рядко
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР