Смята се, че изчезнала британка е хваната в капан в

...
Смята се, че изчезнала британка е хваната в капан в
Коментари Харесай

Смята се, че изчезнала британска туристка е „заклещена в капан“ в останките на потънала лодка за гмуркане

Смята се, че изчезнала британка е хваната в капан в потопен транспортен съд, откакто потъна край крайбрежията на Тайланд дни преди Коледа.

Мили Йънг беше повлечена надолу, когато бурните води удариха кораба на четири благи от архипелага на островите Сурин в събота, 23 декември. Представители на военноморските сили споделят, че 12 други летовници са съумели да избягат от лодката, до момента в който е потъвала, само че 57- годишната Мили не е виждана от този момент.

Смята се, че 67-годишният готвач на кораба Самнианг Чайчана също се е удавил с Мили, която е била на гмуркане и гмуркане с шнорхел със семейство Дегрегорио, също от Брайтън. Шефовете на флота споделиха, че в този момент ще употребяват сонар, с цел да намерят останките.

Туристите бяха на „ Кралицата на реге “ – огромен кораб, който водеше туристи на нощни гмуркания из идиличните тропически острови. Говорителят на Thai Maritime Enforcement Command Center Pichet Songtan сподели: „ Спасителната комисия работи за намирането на потъналия транспортен съд допустимо най-б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР