Смях до сълзи в парламента предизвика напрежение в управляващата коалиция.

...
Смях до сълзи в парламента предизвика напрежение в управляващата коалиция.
Коментари Харесай

Шум в коалицията. Заради кого шефът на парламента плаче от смях?

Смях до сълзи в Народното събрание провокира напрежение в ръководещата коалиция. Председателят на Народно събрание Никола Минчев, който другояче се държи на състояние и има безпределно сериозен тип, по този начин се разсмя, че най-после закри лицето си в листовете пред себе си. Това стана, до момента в който депутатите гледаха извънредно сериозна тематика - данъчните закони.

Веселбата потегли, до момента в който ръководителят на бюджетната комисия Любомир Каримански четеше параграфите от Закона за налога върху добавената стойност.

Каримански четеше очебийно постепенно, с цел да нямат опрощение депутатите, че не са разбрали какво гласоподават. ГЕРБ обаче взеха решение да се заяждат и започнаха да подвикват.

Колеги, в случай че имате такова отношение към данъчни закони и финансите, не знам до къде ще стигнем!, скастри ги Каримански. И изясни, че чете постепенно, с цел да схванат всички какво гласоподават. Герберите се разсмяха. И продължиха да подвикват.

Колеги, апелирам за тишина в залата, тъй като ще се наложи господин Каримански да повтори текстовете!, прикани Никола Минчев. След което избухна в неконтролируем смях. Председателят на Народно събрание по този начин се заливаше от смях, че скри с купчина листове лицето си

Не разбирам радостното раздвижване в залата?!, възмути се Каримански.

Защото сте с тил към мен, отвърна му презсмях Минчев.

Смеем се на реакцията на Минчев, не са данъчните закони, съобщи от трибуната депутатът от ГЕРБ Костадин Ангелов.

Смехът на парламентарният началник стана най-коментираната тематика в коридорите на Народно събрание. Но по този начин и не се разбра какво толкоз доста развесели Минчев. Смехът му обаче породи скърцане в обединението.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР