Смущенията в международното икономическо развитие, причинени от несправедливостта на съществуващия

...
Смущенията в международното икономическо развитие, причинени от несправедливостта на съществуващия
Коментари Харесай

Руски зам.-министър: Финансовите рецепти на Запада спряха да работят

Смущенията в интернационалното икономическо развиване, породени от несправедливостта на съществуващия ред, тези финансови предписания, основани от " водачите на развития свят ", престанаха да работят. Това съобщи във вторник заместник-министърът на външните работи на Русия Александър Панкин, изказвайки се посредством видеовръзка на Форума за финансиране на развиването на Икономическия и обществен съвет на Организация на обединените нации (ECOSOC).

„ Причината за днешните неуспехи в икономическото развиване е несправедливостта на съществуващия интернационален стопански ред, който е закрепен от нежеланието на развитите страни да преразгледат актуалната финансова архитектура, която нарушава правата и законните ползи на развиващия се свят “, сподели той..

" Местата, отредени на разрастващите се страни в световните индустриални вериги, ги лишават от шанса да се повдигнат на нов стадий на развиване ", сподели още съветският представител.

" Съществуващите експортно насочени стопански модели вършат благосъстоянието на цели райони директно подвластно от темповете на напредък на развитите стопански системи. В същото време, съгласно МВФ, цените на изнасяните артикули се намаляват в дълготраен проект по отношение на цените на промишлените артикули, създадени от развитите страни ", съобщи още той.

Панкин акцентира, че " финансовите предписания, които година след година се оферират от водачите на развития свят, са престанали да работят ".

„ Усилията за активизиране на вътрешни запаси се обезценяват от неналичието на решителни дейности за битка с ерозията въз основата и противозаконните финансови потоци, “ продължи той.

„ Вместо това, да вземем за пример, ние виждаме една съответна страна, която се пробва цинично да принуди другите да се откажат от личните си схеми за облагане на мултинационални ИТ компании. – евентуално забележителен източник на държавни доходи ", акцентира още съветският министър.

Превод: СМ

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР