Смолянско осъмна с рехава бяла премяна. 15 см е новата

...
Смолянско осъмна с рехава бяла премяна. 15 см е новата
Коментари Харесай

Камиони закъсват заради лоши гуми в рехав сняг в Родопите

Смолянско осъмна с рехава бяла одеждa. 15 см е новата снежна завивка в курорта Пампорово. В обедните часове температурата в курорта бе минус 6 градуса. Няма подобаващи условия за туризъм в курорта, оповестиха от Планинска избавителна работа. Снеговалежа през нощта натрупа сред 10 и 15 см сняг по проходите в Смолянска област.

Сутринта за прохода „ Превала “ бе въведено е ограничаване за придвижване на товарните коли над 12 тона да се движат без ремаркета и полуремаркета. Според данни на Областното пътно ръководство, пътищата от републиканската мрежа в района са почистени и обработени с пясък и сол. По време на снеговалежа през нощта камион с летни гуми е закъсал край Девин, а микробус с износени гуми е закъсал край Пампорово, оповестиха от полицията.

Днес два ТИР-а са закъсали на прохода „ Пампорово “, оповестиха преминаващи водачи. Тежкотоварните коли са блокирали на така наречен 12-процентов надолнище от основния път Смолян – Пампорово преди входа на курорта Пампорово. За курорта има възбрана за прекосяване на товарни коли над 3.5 тона.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР