Смолян. Заместник-министърът на вътрешните работи откри реновираните сгради на РУ-Девин

...
Смолян. Заместник-министърът на вътрешните работи откри реновираните сгради на РУ-Девин
Коментари Харесай

Зам.-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов откри реновираните сгради на РУ-Девин и на регионалното звено на ГДПБЗН в града

Смолян. Заместник-министърът на вътрешните работи откри реновираните здания на РУ-Девин и на районното звено на ГДПБЗН в града и в Златоград. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Обновените здания на Районното полицейско ръководство и на пожарната ще допринесат освен за спестовност на електрическа енергия, само че и за по-добри условия на работа на чиновниците. " Осъщественото възобновяване потвърждава, че когато държавните институции работят заедно, когато началниците на районните полицейски ръководства и на пожарната милеят за хората си, нещата се случват ", съобщи зам.-министър Балабанов на церемонията. Той напомни, че когато чиновниците работят съзнателно, те дават успокоение на жителите, дават сигурност, без която няма развиване на туризма, няма вложения. Балабанов означи, че в Смолянска област вижда спокойни и задружни хора. По думите му това би трябвало да бъде модел на държание за всички области в страната. В знак на почитание към кмета на община Девин, зам.-министър Балабанов му връчи плакет на Министерство на вътрешните работи.
Главен комисар Николай Николов също благодари за построеното партньорство сред ГДПБЗН и общините. Благодарение на това, обновяваме седмата по ред постройка в района, посочи шефът на основната дирекция.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР