Смолян. Община Смолян удължава кампанията за пролетно почистване до 23

...
Смолян. Община Смолян удължава кампанията за пролетно почистване до 23
Коментари Харесай

Община Смолян удължава кампанията за пролетно почистване до 23 април

Смолян. Община Смолян удължава акцията за пролетно разчистване до 23 април. Това оповестиха от пресцентъра на Община Смолян . „ Благодаря на всички, които досега се включиха в обичайна акция за пролетно разчистване, която стартира на 5 април т.г. Хората демонстрираха разпоредителност и демонстрираха, че от нас зависи дали ще живеем и работим в една по–чиста и по – приветлива среда. Пролетта е сезон, в който природата се разсънва за ново начало “, уточни кметът Николай Мелемов.

„ Да почистим дворовете си, междублоковите пространства, тревните площи, тротоари, стълбища, паркинги – всички места, които са свързани с нашия живот. Нека да посрещнем с непорочност и в естетика един от най-хубавите и светли християнски празници-Великден. Моят зов е, всеки от нас да осъзнае своята гражданска отговорност. Защото със споделени старания и присъединяване на всеки от нас, можем да създадем Смолян и обитаемоте места по–чисти, по–уютни и приветливи “, прикани кметът.

Поради неподходящите метеорологични условия пролетната акция се удължава до 23 април т.г.
Събраните битови боклуци да се слагат в кофите за боклук, а всички останали до тях. Автомобилите на компанията, която се грижи за чистотата на Смолян, ще ги извозят навреме.
Общината приканва жителите да се включат в акцията за пролетното разчистване на община Смолян.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР