Смешна и нелепа кражба в столицата.Споделено видео, заснето от охранителна

...
Смешна и нелепа кражба в столицата.Споделено видео, заснето от охранителна
Коментари Харесай

Младежи станаха за смях в мрежата, задигнаха кошче за боклук ВИДЕО

Смешна и нелепа кражба в столицата.

Споделено видео, снимано от охранителна камера, демонстрира по какъв начин двама младежи се запътват към магазин, намиращ се в Студентски град в София. Те обаче не се запътват към магазина, с цел да си напазарят, а с цел да отмъкнат кошче за отпадък, сложено до входната врата на обекта.

Видно и от фрагментите - едно от момчетата сграбчва кошчето за отпадък, а другият юноша сяда на пейката и следи дейностите на своя другар.

Десислава Лазарова, която евентуално е притежател на обекта, е споделила фрагментите от охранителната камера в обществената мрежа. Ето какво написа към видеото:

" Бони и Клайд на кошчетата за отпадък. Кошчето от нас, от вас боклука. Единият пази, а другия краде кошче на 2 години, което един Бог знае кое куче не го е препикало ".

Лазарова приканва, в случай че някой познае момчетата от фрагментите, да се свърже с нея. 

" Мама ми споделяше да не се понечвам с неприятни момчета, но в случай че някой ги познае, дано ми пишат да им кажа къде има чисто нови ", написа още тя.

Появиха се догатки за какво момчетата са отмъкнали с кошчето за отпадък и къде ще бъде сложено то:

" Сигурно са си го взели да си го сложат в стаята в общака, рецесия е въпреки всичко - небогати студенти ", написа в мненията Джанан Мюмюн.

" ХаресАло му е, желае да го тури пред къщата на село. Марково кошче, ще внесе авторитет ", коменира Александър Градинаров.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР