Смелите планове и цели, свързани с производството на Tesla Model

...
Смелите планове и цели, свързани с производството на Tesla Model
Коментари Харесай

Защо Илон Мъск спи под бюрото си

Смелите проекти и цели, свързани с производството на Tesla Model 3, се оказаха оживял призрачен сън за Илон Мъск. Сякаш електрическият автомобил на налична (поне за американците) цена му коства повече, в сравнение с ракетите, които изстреля в космоса.

И не приказваме единствено за финансовото изражение на индустриалния развой, само че и за персонално време и нерви. Мъск нееднократно споделя, че работата във фабриката на Tesla е съпроводена с пожари, неодобрение на чиновниците и куп уволнения.

Ако някои от подчинените на милиардера се разделиха с работното си място, то с какво се наложи да се раздели той самият в последните месеци?

Обявените проекти за производството на по 5000 бройки седмично Tesla Model 3 от дълго време се потвърдиха като нереални. В средата на юни Мъск се похвали, че въпреки всичко по поточната линия се движат коли и някои от тях са изцяло подготвени за продажба. Но производството няма по какъв начин да отговори на авансово заложените цели.

За да следи така и така затруднения работен развой, притежателят на компанията безусловно се е пренесъл да живее във фабриката. Офисът е неговият дом, а бюрото - неговото легло. Неведнъж му се случва и да спи под него, с цел да презареди с известни сили, написа Business Insider.

И дрямката под бюрото е под звуците на денонощния индустриален развой на двете поточни линии в цеха. Случвало се е Мъск да не напуща рамките на фабриката с дни, с цел да е сигурен, че всичко е под надзор. Той сигурно е от хората, които знаят най-добре какъв брой е висока цената на фантазиите. Особено на неговите, грандиозните. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР