Смелите планове и цели, свързани с производството на Tesla Model

...
Смелите планове и цели, свързани с производството на Tesla Model
Коментари Харесай

Защо Илон Мъск спи под бюрото си

Смелите проекти и цели, свързани с производството на Tesla Model 3, се оказаха оживял призрачен сън за Илон Мъск. Сякаш електрическият автомобил на налична (поне за американците) цена, му коства повече, в сравнение с ракетите, които изстреля в космоса.

И не приказваме единствено за финансовото изражение на индустриалния развой, само че и за персонално време и доста нерви. Мъск нееднократно споделя, че работата във фабриката на Tesla е съпроводена с пожари, неодобрение на чиновниците и куп уволнения .

Tesla Factory - Fremont, CA pic.twitter.com/k7BGKSWBvp
— Tesla (@Tesla) 29 юли 2017 година

Ако някои от подчинените на милиардера се разделиха с работното си място, то с какво се наложи да се раздели той самият в последните месеци?

Обявените проекти за производството на по 5000 бройки седмично Tesla Model 3 от дълго време се потвърдиха като нереални. В средата на юни Мъск се похвали, че въпреки всичко по поточната линия се движат коли и някои от тях са изцяло подготвени за продажба. Но производството няма по какъв начин да отговори на авансово заложените цели.

Amazing work by Tesla team. Built entire new general assembly line in 3 weeks w minimal resources. Love u guys so much! Pic of 1st Model 3 dual motor performance coming off the line … pic.twitter.com/Xr55P3fmGd
— Elon Musk (@elonmusk) 16 юни 2018 година

За да следи така и така затруднения работен развой, притежателят на компанията безусловно се е пренесъл да живее във фабриката. Офисът е неговият дом, а бюрото - неговото легло. Неведнъж му се случва и да спи под него, с цел да презареди с известни сили, написа Business Insider.

 Как се създава Tesla Model 3
Как се създава Tesla Model 3

Роботите работят 10 пъти по-бавно от нормално

И дрямката под бюрото е под звуците на денонощния индустриален развой на двете поточни линии в цеха. Случвало се е Мъск да не напуща рамките на фабриката с дни , с цел да е сигурен, че всичко е под негов надзор. Той сигурно е от хората, които знаят най-добре какъв брой е висока цената на фантазиите. Особено на неговите, грандиозните.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР