Смазана от мъка майка сподели сърцераздирателни снимки на най-скъпоценните си

...
Смазана от мъка майка сподели сърцераздирателни снимки на най-скъпоценните си
Коментари Харесай

Смазана от трагедия майка: Това са последните СНИМКИ на дъщеря ми преди да я отнесат в гроба

Смазана от тъга майка показа сърцераздирателни фотоси на най-скъпоценните си 27 часа от своя живот. За злощастие, времето, в което тя е трябвало да бъде щастлива, е било помрачено от голяма покруса.
Стар Ричардс и нейният брачен партньор Гарет Джонсън били съкрушени, когато разбрали, че щерка им Емили Кейт е мъртвородена, написа в. " Сън ".За 27-те часа, които двойката прекарала в болничното заведение в Кайрфили във Англия, те създали серия от трогателни фотоси, на които се вижда едно младо и пълноценно семейство, което те постоянно са желали да бъдат. Неутешимата майка, 25-годишната Стар показа фотосите, с цел да обърне вниманието на обществото към недоносените и мъртвородените бебета.
" Знаехме, че в никакъв случай повече няма да я забележим. Тези часове бяха всичко, което имаме. Именно по тази причина искахме да удължим момента колкото се може повече ", споделя Стар. Всичките мемоари за щерка ѝ са запечатани на тези фотоси. Гледайки на тях, тя си показва, че новороденото момиченце спи на ръцете. Въпреки всичко, Стар се радва, че са съумели да създадат фотосите. Все отново, с изключение на тях, тя няма никакво друго увещание за щерка си.


Стар е била в 23-тата седмица на своята бременност, когато лекарите разкрили, че Емили има триплодия - особеност, при която плодът има спомагателен хромозом. Тогава бременната жена изпитала и първите болки: тя схванала, че ще би трябвало да даде живот на някой, на който не е писано да живее. В последна сметка Стар приела трудно решение - да има прибързано раждане.

При раждането малчуганът не е тежал повече от 200 грама. Ръстът му бил 23 сантиметра. На двойката била предоставена специфична стая за скърбящи родители, с цел да могат да прекарат дребното часове уединено с детето. Двойката е получила невероятен опит от чиновниците в клиниката и в този момент споделя своя опит с други злополучни родители.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР