Смъртта на Иван Ласкин почерни не само семейството му, но

...
Смъртта на Иван Ласкин почерни не само семейството му, но
Коментари Харесай

Родният хайлайф с разтърсващи думи за Ласкин

Смъртта на Иван Ласкин почерни освен фамилията му, само че и неговите другари, измежду които откриваме много известни персони. Няколко дни се бори за живота си във ВМА, само че най-после не устоя и Бог си го прибра навръх Богоявление. 

``
реклама

Българският сценичен и кино артист бил извънредно непосредствен с Илиана Раева. Тя е неудържима и нищо на този свят не може да спре сълзите и болката в сърцето. „ Светъл път и мир на душа ти, прелестно момче…Много те харесваме и обичаме… Винаги ще нося загатна за теб, за онази вълшебна нощ в градината ни, през нощта четиримата към огъня, над нас звездите, красивият ни нощен диалог за същинските неща от живота и прелестната ти усмивка… Толкова е тъжно и нереално… Сега ще бъдеш звездичката на обичаните си две девойки. Бог да те елементарни. Поклон “, написа тя във Facebook.

Краля на фолка Азис, който работи с Алекс през последните няколко месеца по плана „ Биг Брадър “, също е съпричастен към тъгата на фамилията. „ Днес всички скърбим по Иван Ласкин. И дълго по-късно ще жалим с Александра Сърчаджиева. Светъл път на неспокойната ти душа, Иване. И това тестване за силата на духа си ще пребориш, момче. Поклон и овации “, бе изповедта на чалга идола.

С голяма болежка и празнина в душата е и неговият другар и сътрудник Христо Мутафчиев. Пред кореспондент на  show.blitz.bg  той изля душата си с разкази от своето другарство с Ласкин.  Цялото изявление можете да прочетете тук.

За последно довиждане използваха обществените мрежи и още кум негови сътрудници и другари. Андрей Слабаков показа тяхна обща фотография с сбитото: „ Сбогом, Ванка “. С не повече думи изрече съболезнования и неговата брачна половинка Ернестина Шинова: „ Сбогом, Ванка! За мен беше чест “. Тя и най-близкият човек до Алекс Сърчаджиева и евентуално в този сложен миг е до нея.



„ Почивай в мир, Ванка. Светъл път “, написа и Ненчо Балабанов, до момента в който Ники Кънчев бе по-категоричен: „ Чао, пич! Беше ми повече от прелестно да си лафим “. Тези му думи бяха съпроводени от фотография с табелата на село Рупча, очевидно поради превъплъщението на Ласкин във Васко Да Гама от село Рупча.

Риалити звездата Ваня Джаферович също е от приятелския кръг на Ласкин. „ Почивай в мир, Иване. За мен беше същинско наслаждение и чест да те познавам “, написа той.

„ Иване, Иване, какъв брой сме се смели с теб... Душа-човек, воин от детството, цар на каламбурите, цапнат в устата бунтовник - за мен беше чест и привилегия да те познавам! Този ще бъде най-тъжният Ивановден... Дано се съберете с Чочо някъде там! Най-искрени съболезнования на твоите обичани девойки! Поклон! “, изля възприятията си и водещият Павел Владимиров.



Голямата поетеса Маргарита Петкова пък, съпостави артиста с транспортен съд, който отплава. „ И този транспортен съд отплава... Пори́ вълните на небесния океан, както го правеше през земния, и дано той бъде към теб по-ласкав, Иване! Мир на душата ти и овации! ”, написа тя. А под поста й предстоящо заваляха десетки мнения.

Композиторът Мага Алиев не остана настрани от настоящата и тъжна тематика за деня. " Не го познавах от близко, не бяхме другари, даже не сме се засичали на никое място, с изключение на един път, преди години, по време на “Черешката ”, у тях, на маса и, последвал след фотосите, няколкочасов диалог... По едно време той излезе и ми донесе дребен подарък – остарял немски патрон от 1938-ма. Подарък от един ловец. Когато ѝ споделих на Алекс, беше безпределно учудена. Каза, че в никакъв случай не го е правил. “Харесал те е ” – ми сподели. Беше взаимно. Пазя си го, като спомен за една неслучайна среща с един добър човек. Мир на душата ти, Иване! ", спомня си той.

Нели от " Търси се " също е имала достойнството и удоволствието да познава великия ни артист. „ Ласкин отиде при Чочо...Едно от най-хубавите момчета на театъра и киното полетя нагоре...твърде рано! Сбогом, Иване! И благодаря за другарството “, раздруса обществените мрежи с думите си Нели.

„ Почина Иван Ласкин, Бог да се смили над душата му. Приятел беше, радостен приятел в доста преживявания, съболезнования на брачната половинка и фамилията за тежката загуба. Дано откри покой оттатък, по молитвите на всички близки “, написа и Емил Кошлуков.

„ Най-голямото отчаяние се назовава доверие! Никога не се доверявайте заради сляпа страст. Ще получите горест и разочаровение! Подлостта и меркантилността ни обикалят като влажна и невидима мъгла към нас. Пазете се от усмивки, безизразни очи и “приятелство ”. Иван Ласкин. Ужасно ме боли. Познавам Иван още от детската школа, това са някъде към 30 години. Още тогава беше най -добрият и подигравателен Бенедикт. Не мога да измисля нищо мъдро с изключение на да споделя с вас, че го обичам с цялото си сърце и че ще ми липсва. Ебаси, какъв брой го обичах. Много ми е гадно, написа и Башар Рахал.

С прощални слова се включиха още журналистът Костадин Филипов, силиконката Джулиана Гани, фолкпевицата Дебора, Мартин Карбовски и така нататък

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР