Смъртта на Дейвид Боуи преди осем години на 69-годишна възраст

...
Смъртта на Дейвид Боуи преди осем години на 69-годишна възраст
Коментари Харесай

Запълвах празнотата в тялото си с отрова: дъщерята на Дейвид Боуи проговори за живота след загубата на баща си

Смъртта на Дейвид Боуи преди осем години на 69-годишна възраст оказа своето мъчително въздействие върху музикалния свят, оставяйки както почитателите му, по този начин и промишлеността в положение на печал. На фона на широко публикуваната тъга, единствената щерка на Дейвид, Александрия, известна като Лекси Джоунс, се сблъска със своите персонални битки.

Сега 23-годишната Лекси, чиято майка е вдовицата на Дейвид и емблематичен супермодел Иман, на 68 години, проговори за прочувственото си състояние след гибелта на татко си. В надълбоко персонална онлайн изповед Лекси показа опита си от оправянето с голямата загуба.

„ Обърках живия живот с оцеляването, като запълвах бездънната празнина в тялото си, давейки се в отрови и отрова “ , сподели тя.

Думите ѝ отразяват плевел интервал, белязан от нездравословни дейности и възприятие на изолираност, до момента в който Лекси се бори с болката от загубата на татко си.
                             

„ Наранявах тези, които обичах най-вече с омразни думи, с цел да ги накарам да почувстват най-малко малко от болката, през която прекосявах всеки ден “, спомня си Лекси, признавайки фрапантната смяна от „ предишното нежно момиченце “, което в миналото е била.

Израсналата в Ню Йорк щерка на Дейвид Боуи и Иман несъмнено е неповторима, защото е дете на две международни икони. Въпреки това, в историята за предизвикателствата, през които е минала по време на своето пътешестване към психичното здраве, могат да се припознаят редица хора.
                             

Лекси, която се изявява като художник, днес е намерила разтуха и метод да премине през тъмните времена.

„ Изкуството постоянно е било механизъм за справяне, с цел да се измъкнем от тъмните места “ , споделя тя, разкривайки лечебната мощ на творчеството в живота ѝ.

Семейството на Лекси включва и нейния полубрат Дънкан Джоунс, на 52 години, кино режисьор, чиято майка е 74-годишната Анджи Боуи, първата брачна половинка на Дейвид. Първоначално наименуван Зоуи Боуи, с цел да се римува със театралното име на татко му, той приема името Дънкан на 18-годишна възраст.
 14 невероятни цитата на Дейвид Бауи  14 невероятни цитата на Дейвид Бауи  14 невероятни цитата на Дейвид Бауи  14 невероятни цитата на Дейвид Бауи
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР