Смъртта на 37-годишния Джейсън Ерли е обвита в мистерия, съобщава

...
Смъртта на 37-годишния Джейсън Ерли е обвита в мистерия, съобщава
Коментари Харесай

Мистерия около смъртта на човек, отворил Кутията на Пандора

Смъртта на 37-годишния Джейсън Ерли е обгърната в тайнственост, оповестява Carlisle News & Star. Той застигнал, откакто отворил кутия с надпис " Кутията на Пандора " и малко по-късно се строполил в безсъзнание.

В гръцката митология Кутията на Пандора е съд, в който са събрани всички несгоди на този свят дружно с вярата.

Според родителите на умрелия нищо в деня на нещастието - 2 май 2013 година - не предвещавало какво ще се случи. Синът им се върнал в фамилния дом в Карлайл, Англия, откакто бил на пазар.

" Изглеждаше напълно обикновено - спомня си Денис, бащата на Джейсън. - Мисля, че си беше прекарал добре в града. Каза, че е пазарувал и се качва в стаята си, с цел да се прибере ".

Когато обаче Джейсън се забавя, майка му отива да ревизира какво става. Жената заварва сина си в безсъзнание и незабавно слиза при брачна половинка си.

" Каза ми, че нещо неприятно се е случило и че не може да го разсъни ", връща се обратно във времето Денис. Той отива горе, само че е беззащитен да направи нещо за Джейсън, чието лице е посиняло, а пулсът на врата му е напълно слаб. Родителите вършат всичко по силите си, а лекарският екип прекарва съвсем цялостен час в опит да върне мъжа към живот преди да го закарат в болничното заведение. За страдание 2 часа по-късно Джейсън е мъртъв.

Когато полицията идва в къщата, с цел да проверява случая, открива в стаята на мъжа кутия с надпис " Кутията на Пандора ", изписан с червени букви. Тя е била тъкмо до тялото на мъжа, а вътре служителите на реда намират дребен пакет със субстанция, която наподобява на канабис, само че не мирише като него.  Пакетът е недокоснат, а аутопсията не открива никакви следи от опиати в организма на Джейсън. Баща му е безапелационен, че починалият не е взимал опиати, откакто преди повече от 13 години има рисково прекарване с екстази.

Поради неналичието на други следи, лекарите означават в протокола, че гибелта е настъпила по естествени аргументи.

" Сърцето му е спряло и това е довело до мозъчна гибел, при която доста от органите в тялото отхвърлят. Не знаем обаче какво е предиздвикало сърцето му да спре. Възможно е това да е станало заради аритмия, довела до смяна в сърдечния темп, само че не можем да го потвърдим ", споделя други Робърт Чапман.

 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР