Смъртността в България е 4 пъти повече от тази в

...
Смъртността в България е 4 пъти повече от тази в
Коментари Харесай

Д-р Аспарух Илиев обясни, защо ваксиниратните трябва да продължат да носят маска

Смъртността в България е 4 пъти повече от тази в Германия. Това съобщи пред Българска национална телевизия завеждащият Лаборатория по инфекции на мозъка в Берн доктор Аспарух Илиев.

"Трябва да забележим дали Коронавирус няма да ни изненада в средата на лятото. Давам за образец Индия, която пламна. Бразилия също е едно огромно огнище, а не знаем какво става и в Африка ", сподели още той.

"Почти всички ваксини дават положителни резултати против разновидностите на вируса. В Индия ги имунизират главно с "АстраЗенека " и техен препарат, които дават резултати и по-леко боледуване ", добави завеждащият Лаборатория по инфекции на мозъка в Берн.

"Ваксините ще имат най-малко 12 месеца устойчивост, не се знае дали няма да се наложи година друга доза ", разяснява доктор Илиев.

"Ваксинираните, въпреки и да са до висока степен предпазени, би трябвало да носят маска, тъй като още може да отпускат малко количество Коронавирус ", съобщи медикът.

"Децата би трябвало да се имунизират, тъй като не знаем какви са дълготрайните последствия от ковид. Виждаме, че и тези, които са го прекарали леко, имат проблеми по-късно.Включително децата са едни инкубатори на вируси "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР