Смъртни заплахи към персонала на детската градина в гоцеделчевското село

...
Смъртни заплахи към персонала на детската градина в гоцеделчевското село
Коментари Харесай

Смъртни заплахи към директор на детска градина

Смъртни закани към личния състав на детската градина в гоцеделчевското село Лъжница насочва от дни млад мъж. Той качва в обществените мрежи видеопослания с откровени закани за принуждение към директорката и част от чиновниците на детската градина. Хората са доста обезпокоени, тъй като, съгласно тях, експанзията му може да застигне и децата им.

В клиповете мъжът недвусмислено приказва за гибел, кръв и убийства. " Кожата ще ви смъква на всички, аз ви споделих, че за моето семейство ще ви насиня и смеля ", заканва се още той.

" Заплахите започнаха от 27 октомври. През пет минути има видеоклипчета със закани. Насочени са най-вече към мен, не мога да схвана, за какво са ориентирани към мен и децата, по-късно и към учителките. Не се познаваме персонално, тук работи дамата на брата на лицето. Един път ме беше срещнал пред нас и ме беше питал за какво неговата родственик, която работи тук, някой я заплашва, някакви такива неща, аз споделих, че не знам защо става въпрос. И други въпроси ми е задавал, които не са свързани един с различен и аз не мога да им отговоря ", описа директорка Нефсе Койнар пред Нова телевизия.

Родителите също са доста изплашени от протичащото се и упорстват да се вземат някакви ограничения против мъжа.

" Това не е обикновено - да ни плаши децата, че ще ги коли, ние да не сме овце или крави. Да има правила, да го приберат, да го лекуват, няма смисъл тука да спим на боязън, не мога да съм на работа и да знам, че детето ми животът му е заплашен в детската ", сподели локална жена.

Друга пък показа, че измежду децата, които гледат клипчетата, са в суматоха.

" Подадохме сигнал в РПУ-Гоце Делчев. Имаме връзка с хората, които се занимават със случая. Те пристигнаха, взеха данни от родителите на момчето. Доколкото го познавам Шабан, в предишното е бил спокоен, не е проявявал експанзия. Но при последната среща, когато пристигна в кметството, по думите и настояванията му, реших, че може би изключва на моменти и е нужно лекуване. Трябва да се види и да му се сложи някаква диагноза. Ние не споделяме, че както майка му твърди - ще го затворят, просто би трябвало да бъде прегледан и да се вземат ограничения ", съобщи кметът на Лъжница Заамфир Койнаров.

По информация на кмета мъжът сега бил в Украйна. По-късно обаче се оказа, че мъжът е арестуван в Пето РУП  в София.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР